ΓΙΑΤΙ SUB-ZERO & WOLF

Σχετικά με την Sub-Zero & Wolf

Η WS Products Α.Ε. είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος των εταιρειών SUB-ZERO & WOLF για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2008 και τα προϊόντα της διανέμονται μέσω επιλεγμένων καταστημάτων επίπλου κουζίνας σε όλη την Ελλάδα.

Η WS Products υποδέχεται το κοινό της από το 2014 στην ολοκαίνουρια εταιρική της έκθεση στον Άλιμο - Λ. Ποσειδώνος 78, με σκοπό να προσφέρει μια ξενάγηση στον κόσμο της ψύξης και του μαγειρέματος υψηλών προδιαγραφών.

Επίσης, προσφέρει μετά την αγορά συσκευών, την ηλεκτρολογική σύνδεση και την επίδειξη λειτουργίας τους από εξειδικευμένους συνεργάτες.

Service Perfection

Στην Sub Zero Wolf αναγνωρίζουμε την ανάγκη σας για τελειότητα. Γι αυτό και στο service μας, προσπαθούμε όχι μόνο να καλύψουμε αλλά και να ξεπεράσουμε, όπου είναι δυνατόν, τις προσδοκίες σας.

Οι έμπειροι και καταρτισμένοι τεχνικοί μας, εκπαιδεύονται από το εργοστάσιο της Sub Zero & Wolf στο Madison, Winscosin των ΗΠΑ.

Έτσι εξασφαλίζουμε ότι καλύπτουν τα υψηλότερα standards, στα οποία επιμένουμε.

Για σας αυτό σημαίνει άμεση τοπική επαφή υποστηριζόμενη από την παγκόσμια γνώση και τεχνική εμπειρία μας.

Στην WS Products, ή εξυπηρέτηση του πελάτη αποτελεί προτεραιότητα και υπερηφανευόμαστε ότι την παρέχουμε σε επίπεδα τελειότητας. Είτε αναζητάτε συμβουλές για προϊόντα, κάποιο αξεσουάρ ή ανταλλακτικό ή απλώς θέλετε να κλείσετε την επίσκεψη ενός τεχνικού, είμαστε στην διάθεσή σας για άμεση, προσωπική εξυπηρέτηση.

Για να εξασφαλίσουμε τη σωστή λειτουργία του ιστότοπου, μερικές φορές τοποθετούμε μικρά αρχεία δεδομένων στον υπολογιστή σας, τα λεγόμενα «cookies». Οι περισσότεροι μεγάλοι ιστότοποι κάνουν το ίδιο. Περισσότερα...

Δέχομαι